Οι εκδρομές μας

Χρόνια εμπειρίας
alifragkis santorini (2)
Καταπληκτικές θαλάσσιες εμπειρίες

Παραδοσιακές εκδρομές στη Σαντορίνη
Ακτοπλοϊκές εκδρομές

Ξεκινήστε αξέχαστες θαλάσσιες περιπέτειες με το Santorini Trip, έναν κορυφαίο πάροχο θαλάσσιων εκδρομών και περιηγήσεων στον μαγευτικό προορισμό της Σαντορίνης. Βυθιστείτε στην ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους, καθώς επιμελούμαστε μοναδικές και μαγευτικές εμπειρίες, αναδεικνύοντας την εκπληκτική ακτογραμμή του νησιού, τα ηφαιστειακά τοπία και τα κρυμμένα διαμάντια.

Οι ειδικοί ξεναγοί μας εξασφαλίζουν ένα απρόσκοπτο ταξίδι, συνδυάζοντας τη χαλάρωση, την εξερεύνηση και το πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό της Σαντορίνης. Ανακαλύψτε τη γοητεία αυτού του ελληνικού παραδείσου από την άνεση των καλά εξοπλισμένων πλοίων μας, όπου κάθε ταξίδι είναι σχεδιασμένο για να σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις από τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γαλήνη που χαρακτηρίζουν τη Σαντορίνη.

Βάλτε πλώρη για γαλήνη και αφήστε τα κύματα να σας ψιθυρίσουν ιστορίες περιπέτειας.

Περιήγηση στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

Η περιήγηση στο ηφαίστειο της Σαντορίνης αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για το πιο δημοφιλές αξιοθέατο του νησιού.

Τα παλαιότερα ηφαιστειακά κέντρα βρίσκονται στην περιοχή του Ακρωτηρίου, στη νοτιοδυτική Σαντορίνη, ενώ 50000 χρόνια αργότερα μεταξύ της Θηρασίας και της βόρειας Θήρας σχηματίστηκε το ηφαίστειο του Περιστερίου. Δημιουργήθηκαν επίσης και άλλα μικρότερα κέντρα.

Η ηφαιστειακή δράση σχημάτισε μια τεράστια κοιλότητα στην οποία εισήλθε η θάλασσα και η οποία ονομάστηκε καλδέρα (από την ιταλική λέξη “καζάνι”).

Μια από τις ισχυρότερες εκρήξεις έλαβε χώρα το 1650 π.Χ., όταν η Σαντορίνη ονομαζόταν ακόμη Στρογγύλη, καθώς ήταν ένα ενιαίο νησί με μια κεντρική καλδέρα όπου αναδύθηκε η κορυφή του υποθαλάσσιου ηφαιστείου.

Η κατακρήμνιση του ηφαιστείου σχημάτισε τη σημερινή καλντέρα όπου αργότερα σχηματίστηκαν η Παλαιά και η Νέα Καμένη. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μπορείτε να εξερευνήσετε την ηφαιστειακή γη περίπου για 1 ώρα και 20 λεπτά

Η τιμή είναι 300 ευρώ για 2 ώρες μέχρι 6 άτομα και για κάθε επιπλέον άτομο η τιμή είναι 50 ευρώ

Ηφαίστειο Σαντορίνης & Ιαματικές Πηγές

Εκδρομή με σκάφος στη ΣαντορίνηΕπισκεφθείτε τη Σαντορίνη και ανακαλύψτε το θρυλικό ηφαίστειο, ένα από τα μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ζωής στη Σαντορίνη!

Η θερμοκρασία των καυτών νερών του ηφαιστείου -που αναμειγνύονται συνεχώς με το θαλασσινό νερό- είναι 30-35 °C.

Μια εμπειρία που όλοι πρέπει να ζήσουν.

Η διάρκεια είναι 3 ώρες. Το σημείο παραλαβής είναι το Παλιό Λιμάνι, επισκεπτόμαστε το ηφαίστειο και μένουμε για να εξερευνήσουμε την ηφαιστειακή γη περίπου για 1 ώρα και 20 λεπτά και συνεχίζουμε για τις θερμές πηγές όπου μπορείτε να κολυμπήσετε για 30 λεπτά. Μετά επιστρέφουμε στα σημεία εκκίνησης.

Η τιμή είναι 450 ευρώ για 6 άτομα και 50 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Ηφαίστειο Σαντορίνης - Ιαματικές πηγές - Νησί Θηρασιά

Το κολύμπι σε αυτά τα καυτά νερά λέγεται ότι είναι θεραπευτικό, αλλά η θερμότητα και η μυρωδιά τους σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν επίσης.

Η θερμοκρασία των νερών -που αναμειγνύονται συνεχώς με το θαλασσινό νερό- είναι 30-35 °C.

Το ηφαίστειο με τα καυτά νερά είναι μια μοναδική εμπειρία που όλοι σας πρέπει να ζήσετε περιηγούμενοι με την παραδοσιακή βάρκα του καπετάν Γιάννη.

Το σημείο παραλαβής βρίσκεται στο παλιό λιμάνι. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ώρες. Επίσης, θα εξερευνήσετε την ηφαιστειακή γη για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά. Μπορείτε να κολυμπήσετε στις θερμές πηγές για 30 λεπτά και στη συνέχεια επισκέπτεστε τη Θηρασιά για 2 ώρες για φαγητό, κολύμπι και εξερεύνηση.

Η τιμή είναι 750 ευρώ για 6 άτομα και 50 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Sunset,Sun,View,Of,Traditional,Greek,Village,Oia,On,Santorini

Ιαματικές πηγές - θέα στην Καλντέρα και ηλιοβασίλεμα στην Οία

Περιήγηση στην Καλντέρα

Η Σαντορίνη είναι ένα νησί, που σχηματίστηκε από το ηφαίστειο και είναι διάσημη για το ηλιοβασίλεμά της, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.

Η θέα των σπιτιών που είναι χτισμένα το ένα πάνω στο άλλο, στην κορυφή της καλντέρας, με τα Φηρά, την Οία και το Ημεροβίγλι μπροστά από τα ηφαιστειακά νησιάΜικρή και Μεγάλη Καμμένη, προσελκύει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η Οία είναι ένα θέρετρο που κατακλύζεται από επισκέπτες το απόγευμα. Όλοι περιμένουν να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα, οι άνθρωποι σκαρφαλώνουν στα πιο απίθανα σημεία για να απολαύσουν αυτή τη μοναδική θέα και ξεσπούν σε χειροκροτήματα μόλις δύσει ο ήλιος.

Οι μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί καθώς ο ήλιος βυθίζεται στα γαλάζια νερά του Αιγαίου συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό που συγκινεί τους πάντες.

Μια εκδρομή με σκάφος στην καλντέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας ως μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις σας.

Το σημείο παραλαβής είναι το παλιό λιμάνι στις 17:00. Μπορείτε να κολυμπήσετε στα ζεστά νερά, να περάσετε από την Καλντέρα όπου μπορείτε να κάνετε μια φωτογράφιση για να απολαύσετε το τοπίο και τέλος φτάνουμε στην Οία για να απολαύσετε το περίφημο ηλιοβασίλεμα.

Η τιμή είναι 600 ευρώ για 6 άτομα και 50 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι

Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας ταξίδι. Μπορείτε να επισκεφθείτε όπου θέλετε.

Η τιμή είναι 150 ευρώ ανά ώρα για 6 άτομα και κάθε άτομο μετά τα 6 άτομα είναι 50 ευρώ ανά ξενάγηση.

Scroll to Top

Get a quote!

Make your excursion private. Whenever you want it – as you want it.

Ζητήστε προσφορά!

Κάντε την εκδρομή σας ιδιωτική. Όποτε το θέλετε – όπως το θέλετε.