Σχετικά με εμάς

viber_image_2024-01-19_14-52-56-354
Η ιστορία μας

Κομψότητα στα κύματα - ελάτε μαζί μας για μια ιστιοπλοϊκή εμπειρία που ξεπερνά τον χρόνο

Καλώς ήρθατε στο Santorini Trip, την πύλη σας για μαγευτικές κρουαζιέρες στη Σαντορίνη. Βυθιστείτε στη γοητεία του Αιγαίου Πελάγους πάνω στα πολυτελή σκάφη μας, όπου η σύγχρονη άνεση συναντά τη διαχρονική κομψότητα. Εξερευνήστε τους απόκρημνους βράχους της Σαντορίνης, τα εμβληματικά αξιοθέατα και τα κρυστάλλινα νερά με τα έμπειρα πληρώματά μας. Είτε πρόκειται για μια ημερήσια εκδρομή, μια ρομαντική κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα ή μια πολυήμερη περιπέτεια, κάθε ταξίδι υπόσχεται ένα τέλειο μείγμα χαλάρωσης και πολιτιστικής ανακάλυψης. Ελάτε μαζί μας για μια φιλική προς το περιβάλλον ιστιοπλοΐα, διατηρώντας την ομορφιά της Σαντορίνης για τις επόμενες γενιές. Santorini Trip – όπου κάθε ταξίδι είναι μια γιορτή της θάλασσας, του ήλιου και της απαράμιλλης ομορφιάς της Σαντορίνης.

Πλεύστε μαζί μας

Κομψότητα στα κύματα

Ξεκινήστε ένα ταξίδι ζωής με το Santorini Trip, όπου κάθε ταξίδι είναι μια γιορτή της θάλασσας, του ήλιου και της απαράμιλλης ομορφιάς της Σαντορίνης. Βυθιστείτε στη μαγεία των ελληνικών νησιών και αφήστε μας να σας δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μείνουν για πολύ καιρό μετά την απαλή ηρεμία των κυμάτων.

Γνωρίστε τους Συνοδοιπόρους μας

Αγία Σοφία

«Αγία Σοφία»

Ξεκινήστε μια αξέχαστη οδύσσεια με την Αγία Σοφία, ένα εξαίσιο παραδοσιακό ξύλινο σκάφος 11 μέτρων που ενσαρκώνει τη δεξιοτεχνία της ελληνικής ναυτοσύνης. Πλέοντας μέσα στη μαγευτική ομορφιά της Σαντορίνης, αυτό το σκάφος μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μια γιορτή της θάλασσας και του ήλιου. Με καπετάνιο τον χαρισματικό και έμπειρο καπετάνιο Γιάννη, η Αγία Σοφία όχι μόνο πλέει στα γαλαζοπράσινα νερά με εξειδίκευση, αλλά εξασφαλίζει επίσης μια καθηλωτική εμπειρία γεμάτη ζεστασιά και γνήσια συντροφικότητα. Φιλοξενώντας έως και 38 άτομα, αυτό το ευρύχωρο σκάφος γίνεται το ιδανικό σκηνικό για κοινές στιγμές περιπέτειας και χαλάρωσης.

Κάπτεν Μάκης

«Κάπτεν Μάκης»

Ταξιδέψτε σε συναρπαστικές περιπέτειες με το Κάπτεν Μάκης, ένα κομψό και ευέλικτο ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων που συνδυάζει στυλ και ταχύτητα για μια αξέχαστη θαλάσσια εμπειρία. Με ένα όνομα συνώνυμο της περιπέτειας, αυτό το σκάφος μπορεί να υπερηφανεύεται για μια συναρπαστική βόλτα στα ανοιχτά νερά, προσφέροντας στους επιβάτες μια γεύση ενθουσιασμού και ελευθερίας. Καπετάνιος αυτού του ταχύπλοου είναι ο έμπειρος πλοηγός, καπετάν Γιώργος, ο οποίος εξασφαλίζει όχι μόνο ένα γρήγορο και ασφαλές ταξίδι, αλλά και εμπνέει κάθε διαδρομή με την έμπειρη τεχνογνωσία και τον ενθουσιασμό του. Σχεδιασμένο με γνώμονα την άνετη διαμονή, το Captain Makis μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 άτομα, παρέχοντας άπλετο χώρο για μια δυναμική ομάδα που θα απολαύσει τη γοητεία της ανοιχτής θάλασσας.

Σημείο συνάντησης

Παραθαλάσσιο ραντεβού

Το παλιό λιμάνι της Σαντορίνης

Για να ξεκινήσετε την αξέχαστη θαλάσσια εμπειρία σας, προσκαλούμε τους πελάτες μας να συναντηθούν στο γοητευτικό Παλιό Λιμάνι της Σαντορίνης, που βρίσκεται στον κόλπο των Φηρών. Το καθορισμένο σημείο συνάντησής μας είναι το μίνι μάρκετ “Souvenir Sofie“, όπου η προσμονή για το ταξίδι σας θα αυξηθεί μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον. Η πρόσβαση στο Παλιό Λιμάνι είναι από μόνη της μια απολαυστική περιπέτεια – επιλέξτε να κατεβείτε με το γραφικό τηλεκατευθυνόμενο από τα Φηρά Σαντορίνης, να κάνετε το γραφικό ταξίδι με τα πόδια από τα Φηρά, ή να αφεθείτε σε μια παραδοσιακή εμπειρία πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Όποιο μονοπάτι και αν επιλέξετε, η διαδρομή προς το σημείο συνάντησης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μαγευτικής εμπειρίας που σας περιμένει πάνω στο πλοίο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία την άφιξή σας για μια μέρα γεμάτη θάλασσα, ήλιο και την ομορφιά της Σαντορίνης.

Scroll to Top

Get a quote!

Make your excursion private. Whenever you want it – as you want it.

Ζητήστε προσφορά!

Κάντε την εκδρομή σας ιδιωτική. Όποτε το θέλετε – όπως το θέλετε.